boost brothers

Email marketing!

Ga voor een online boost!

Op zoek naar een effectieve manier om uw doelgroep direct te bereiken, relaties te versterken en uw ROI te verhogen? E-mail marketing is uw antwoord. Bij Boost Brothers Online Marketing begrijpen we de kracht van dit veelzijdige communicatiekanaal. We zetten gepersonaliseerde, doelgerichte e-mailcampagnes in die resoneren bij uw klanten en leiden tot meetbare resultaten. Of het nu gaat om het versturen van boeiende nieuwsbrieven, het promoten van speciale aanbiedingen, of het automatiseren van klantgerichte berichten, wij hebben de expertise om uw e-mail marketing naar een hoger niveau te tillen. Geïnteresseerd in het ontsluiten van het volle potentieel van e-mail marketing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Neem contact op
Ga voor een online Boost met

Email marketing: wat is dat precies?.

E-mail marketing is een vorm van direct marketing waarbij e-mails worden gebruikt als communicatiemiddel om commerciële of fondsenwervende berichten naar een doelgroep te sturen. Het is een efficiënte manier om zowel bestaande klanten als potentiële nieuwe klanten te bereiken. Deze marketingstrategie wordt vaak ingezet om relaties met klanten te onderhouden, hen te informeren over nieuwe producten of aanbiedingen, en om klantloyaliteit en herhaalaankopen te bevorderen.

Bereik grote groepen mensen in één keer

Kenmerkend voor e-mail marketing is de mogelijkheid om grote aantallen ontvangers te bereiken met een relatief lage investering, vergeleken met andere marketingkanalen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om berichten te personaliseren en te segmenteren, waardoor de communicatie relevanter en effectiever kan zijn.
neem contact op
Email Marketing
boost

Geautomatiseerde Email marketing?

E-mail marketing kan ook geautomatiseerd worden, wat bekend staat als e-mail marketing automation. Hierbij worden e-mails automatisch verstuurd op basis van vooraf bepaalde triggers, zoals een verjaardag van een klant, een herinnering als iemand nog producten in het winkelmandje heeft of het vernieuwen van een abonnement.

Ga voor een hoge return on investment (ROI)
Comunniceer direct met je klanten
Verhoog de loyaliteit en herhaal aankopen!

Onze cases.

Leuk dat je meer wil weten over klanten die we al hebben mogen voorzien van een online boost! Wij hebben al meerdere projecten op onze naam staan van webdesign tot SEO en SEA campagnes. Wij zijn is de meest uiteenlopende branches actief! Van festivals en evenementen, de bouwsector, restaurants & lunchrooms, cateraars, barbers, artiesten en zelfs antiekzaken.
bekijk alle cases
boost brothers

Contact

Stan Vreuls
Molenbeekstraat 12D
6131 EG Sittard
info@boost-brothers.nl
06 25584715
KVK: 85191388
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram