boost brothers

Ahrefs

Geschreven Door:
boost-brothers
januari 2, 2024

Ahrefs

Als toonaangevend marketingbureau is Boost Brothers altijd op zoek naar de meest effectieve tools en technieken om onze klanten te helpen groeien. In deze blog leggen we uit hoe wij Ahrefs gebruiken, een krachtige tool in de wereld van SEO, om meetbare resultaten te behalen voor onze klanten.

1. Inzicht in Concurrentie met Ahrefs

Een van de eerste stappen in elke succesvolle marketingstrategie is het begrijpen van de markt en met name de concurrentie. Ahrefs biedt ons gedetailleerde inzichten in hoe concurrenten presteren, welke keywords ze targeten, en hoe hun backlink-profiel eruitziet. Door deze informatie te analyseren, kunnen we effectieve strategieën ontwikkelen om onze klanten te onderscheiden en beter te presteren dan hun concurrenten.

We gebruiken Ahrefs om:

  • De rankings van concurrenten te volgen: We zien welke keywords belangrijk zijn voor onze concurrenten en hoe ze presteren in zoekmachines.
  • Backlink profielen te analyseren: Door te begrijpen van welke sites de concurrentie links krijgt, kunnen we gelijkaardige of betere linkbuilding strategieën ontwikkelen.
  • Content gaps te identificeren: We ontdekken welke relevante topics nog niet door concurrenten worden benut, wat kansen biedt voor onze klanten.

2. Optimaliseren van Content met Ahrefs

Content is koning in de wereld van SEO, en Ahrefs is een van onze meest waardevolle gereedschappen om ervoor te zorgen dat de content van onze klanten koninklijk is. Via Ahrefs' uitgebreide zoekwoordonderzoek en content analyse tools, kunnen we content strategieën ontwikkelen die resoneren met de doelgroep en goed presteren in zoekmachines.

We zetten Ahrefs in om:

  • Zoekwoordonderzoek uit te voeren: We identificeren hoogwaardige keywords die relevant zijn voor de business van onze klanten.
  • Content gaps te vinden: We spotten kansen voor nieuwe content die kan helpen bij het trekken van meer verkeer.
  • Content prestaties te monitoren: We volgen hoe de content presteert en gebruiken deze gegevens om toekomstige content te optimaliseren.

3. Technische SEO en Site Gezondheid

Voor elke website is technische SEO de basis waarop succes wordt gebouwd. Ahrefs' Site Audit tool stelt ons in staat om een diepgaande analyse uit te voeren van de technische aspecten van onze klanten' websites. We identificeren en corrigeren kritieke problemen die de prestatie van de site in zoekmachines kunnen beïnvloeden.

Door Ahrefs te gebruiken, kunnen we:

  • Site problemen opsporen en oplossen: We identificeren technische problemen zoals gebroken links, langzame laadtijden en crawl fouten.
  • De gebruikerservaring verbeteren: Door de site te optimaliseren voor snelheid en navigatie, zorgen we voor een betere gebruikerservaring, wat essentieel is voor zowel SEO als conversie.
  • Kern web vitals monitoren: We zorgen ervoor dat onze klanten' sites voldoen aan de laatste webstandaarden en optimaliseren voor belangrijke factoren zoals laadsnelheid en interactiviteit.

Over de auteur

Hallo, ik ben Stan Vreuls, de oprichter van Boost Brothers online marketing. Sinds 2015 ben ik actief in de online marketingwereld. Mijn passie voor dit vak heeft me gedreven om te blijven leren en resultaatgericht te zijn. Ik ben gespecialiseerd in SEO en streef ernaar om meetbare resultaten te behalen voor mijn klanten. Mijn aanpak is analytisch en klantgericht. Ik geloof sterk in de kracht van online marketing om bedrijven te laten groeien en zich te onderscheiden. 

Laten we samenwerken aan jouw online succes!
Vraag gratis marketingscan aan!
boost brothers

Contact

Stan Vreuls
Molenbeekstraat 12D
6131 EG Sittard
info@boost-brothers.nl
06 25584715
KVK: 85191388
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram